| | | | | Tarieven | Reviews | Cadeaubon

Wij gebruiken al jaren de unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten van SAMENWERKENDE PEDICURES. Deze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de Pedicure. Ieder product biedt daadwerkelijk een oplossing voor een of meerdere van de veel voorkomende problemen, zoals o.a. mycosenagels (kalknagels) en voetschimmel.

Uiteraard zijn alle SAMENWERKENDE PEDICURES producten uitvoerig getest en de resultaten waren verbluffend. Deze producten zijn zelfs zó goed dat je er een “niet goed, geld terug garantie” op krijgt (mits toegepast overeenkomstig de gebruiksaanwijzing en bij regelmatige controle van de pedicure). Er zijn niet veel fabrikanten die een dergelijke garantie aandurven.

Wij verkopen en leveren de volgende producten:


Oplossing voor Kalknagels 75 ML €16,50
Deze gel bevat o.a. glycerine, jojoba olie en tea tree, maar beslist géén water. Het verzorgende effekt komt het best tot zijn recht wanneer de nagel een beetje wordt gefreesd of gevijld. Het produkt 2 x per dag op de nagel aanbrengen en licht inmasseren. Gel tussen de tenen is geen bezwaar. De gel is na een paar minuten ingetrokken. Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes.

Voetgel 75 ML €16,50
Door het niet goed afdrogen van de voeten na het douchen of zwemmen, kan de huid tussen de tenen rood en gevoelig worden. Af en toe kan het gaan scheuren. Tevens kan er voetschimmel ontstaan. De voetgel bevat glycerine en amandel olie en geeft gegarandeerd resultaat, al binnen 3-4 dagen.

Schoen en Sok Spray 150 ML €16,50
Voor extra hygiëne van de schoenen en sokken. Goed te gebruiken tijdens de behandeling van Kalknagels en een rode en gevoelige huid.

Nagellakken (In roze en rood) €16,50
Unieke nagellak op basis van acryl en speciaal ontwikkeld voor de cosmetische verzorging van kalknagels. Omdat de nagellak luchtdoorlatend is – in tegenstelling tot gewone nagellak op cellulose basis – wordt de nagel onder de lak niet vochtig, waardoor de verzorging van de kalknagel gewoon kan doorgaan. Uiteraard kan deze nagellak ook op gezonde nagels gebruikt worden. Verkrijgbaar in 3 veel gebruikte kleuren.

Honingzalf 50 ML €16,50
Honingzalf is uitermate geschikt voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al snel weer zacht en soepel en heerlijk ontspannen. Bevat o.a. honing en calendula.

Klovenzalf 75 ML €16,50
Voor de cosmetische verzorging van pijnlijke kloofjes. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep doordringen. De huid voelt zacht en soepel aan, Ook geschikt voor de handen.

Voetbalsem groen 50 ML €16,50
Bij de dagelijkse verzorging en ter preventie van schimmel. Natuurlijk is het gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. De voeten wassen en zorgvuldig afdrogen, dagelijks licht in masseren.

Voetgel 75 ML €16,50
Door het niet goed afdrogen van de voeten na het douchen of zwemmen, kan de huid tussen de tenen rood en gevoelig worden. De voetgel bevat glycerine en amandel olie en geeft gegarandeerd resultaat, al binnen 3-4 dagen.

Welke producten voor jou geschikt zijn?

Laat ons je adviseren!

Neem contact op

Naar de webshop