Tanden bleken in Zwolle

Vindt u dat uw tanden niet wit genoeg zijn? Er is een gemakkelijke oplossing: uw tanden bleken in Zwolle! U kunt bij ons terecht om uw tanden te bleken in Zwolle. Schoonheidsinstituut Allure is u graag van dienst. Wij weten goed hoe we u tanden op de juiste wijze moeten bleken. Het is dan ook cruciaal dat u altijd kiest voor een professional, zodat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat. Bij ons kunt u rekenen op de unieke combinatie van professionaliteit én persoonlijkheid. Daar staat Schoonheidsinstituut Allure voor. We begrijpen maar al te goed dat u witte tanden wilt. Witte tanden horen dan ook bij een gezond en verzorgd uiterlijk. Het kan zijn dat uw tanden verkleurd zijn door roken, eten en drinken. Ook al poetst u nog zo goed uw tanden: het is onmogelijk om die verkleuring tegen te gaan of weg te poetsen. Het is namelijk vaak plantaardig en ontstaat door koffie, thee of wijn. Wij hebben de oplossing voor u en vertellen u er graag meer over!

Tanden bleken in Zwolle bij Schoonheidsinstituut Allure

Uw tanden bleken in Zwolle? Schoonheidsinstituut Allure is u graag van dienst! Wanneer uw tanden worden aangetast door eten en drinken kan het verkleuren. Dit komt doordat uw glazuur eigenlijk gezien kan worden als een fijnmazig raamwerk van heel minuscule gaatjes. Plantaardige kleurstoffen dringen hier langzaam naar binnen. We bieden u twee diensten voor bij het bleken van uw tanden: Teeth Whitening en Teeth Whitening Powder. De Teeth Whitening is een behandeling welke wij uitvoeren. Het is een gel die we aanbrengen op uw tanden en dat zorgt ervoor dat uw tanden 4 tot 15 tinten lichter worden. De Teeth Whitening Powder kunt u zelf twee keer op een dag aanbrengen en is gemaakt van fijngemalen houtskool.

Naast tanden bleken in Zwolle kunt u bij ons terecht voor:

  • Massages;
  • Hyaluronzuur;
  • Harsen;
  • Gezichtsbehandelingen;
  • Manicure en pedicure;
  • Botox;
  • En veel meer.

Over Schoonheidsinstituut Allure

Schoonheidsinstituut Allure is opgericht door William en Saskia. Saskia is een allround schoonheidsspecialisatie, medisch pedicure, huidcoach en helpt u ook graag verder met vele andere diensten. Bovendien kan Saskia huid- en voetproblemen herkennen in een vroeg stadium, zodat u er op tijd iets aan kunt doen. Daarnaast is William gespecialiseerd als sportmasseur. Hij heeft veel kennis omtrent spieren, huid en botten. Bij Schoonheidsinstituut Allure weet u zeker dat u op een correcte wijze wordt geholpen en dat u altijd het gewenste resultaat krijgt.

Maak vandaag nog een afspraak voor tanden bleken

Wilt u bij ons komen voor tanden bleken in Zwolle of wilt u dat we u ergens anders bij helpen? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact met ons op, zodat we gelijk een afspraak kunnen plannen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505 . Daarnaast is het mogelijk ons contactformulier in te vullen. We zien u graag in onze schoonheidsinstituut!