Witte tanden horen bij een gezond en verzorgd uiterlijk. Door roken, eten en drinken verkleuren uw tanden op den duur. De verkleuring, die u niet kunt wegpoetsen zit in uw tanden en is plantaardig (koffie, thee, wijn etc.). Uw glazuur is namelijk een fijnmazig raamwerk van heel minuscule gaatjes, waar deze plantaardige kleurstoffen langzaam indringen. De speciale gel van Teeth Whitening reageert alleen op plantaardige verkleuringen en zorgt ervoor, dat uw tanden het licht niet langer absorberen maar juist terugkaatsen.
Omdat de gel alleen reageert op de plantaardige stoffen, is het volledig veilig voor uw glazuur en tandbeen. Wij zijn gecertificeerd. Wij zijn getraind en weten precies hoe u uw gebit veilig wit kunt maken en houden.

Tanden witten:  € 89,95

Teeth Whitening Powder:  € 19,95

Er bestaan 2 soorten Teeth Whitening behandelingen

Een Teeth Whitening behandeling bij de tandarts met 6 % waterstofperoxide. En een Teeth Whitening behandeling bij Schoonheidsinstituut Allure. Deze is zonder waterstofperoxide en met een uniek wereldwijd gepatenteerd Teeth Whitening gel. Dus veilig en niet schadelijk voor je glazuur en tandvlees in 25 minuten tijd.

De methode

Wij zullen u instrueren. Van te voren poetst u uw tanden. Wij plaatsen een bitje met de gel in uw mond. Het is belangrijk dat het bitje exact op uw gebit aansluit. Dit om te voorkomen, dat de gel verdunt wordt met speeksel, waardoor de werking afneemt. De bitjes met de gel dient u 25 minuten te dragen, terwijl u onder de lamp zit. Bij erg verkleurde tanden is het soms nodig om de behandeling na twee maanden te herhalen. Vanaf twee dagen na de behandeling kunt u gebruik maken van Teeth Whitening Powder. Hier poetst u uw tanden mee.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Uiteraard dringen plantaardige kleurstoffen in uw tanden wanneer u gaat eten en drinken. Het verschilt per persoon, maar het resultaat blijft circa één tot vier jaar zichtbaar. Intussen tijd kunt u, wanneer u dat wenst uw tanden poetsen met Teeth Whithening Powder. Omdat de Teeth Whitening gel veilig is, kunt u de procedure herhalen.

Hoe licht worden mijn tanden?

Na een Teeth Whitening behandeling bij Allure, met onze unieke formule, kunnen jouw tanden 4 – 15 tinten lichter worden in slechts 25 minuten. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

Voor wie is de Teeth Whitening behandeling geschikt?

De Teeth Whitening behandeling is geschikt voor iedereen die zijn of haar eigen tanden heeft. Omdat de Teeth Whitening gel alleen reageert op de plantaardige verkleuringen van roken, eten en drinken, dient u er rekening mee te houden, dat kunstmateriaal – zoals bijvoorbeeld stifttanden of vullingen – niet wit worden. Dit kunstmateriaal kleurt het product wel weer terug naar de oorspronkelijke kleur, zoals die bij het plaatsen was. Mocht u het kunstmateriaal na die tijd lichter willen maken, dan zou u dat eventueel na de behandeling bij uw eigen tandarts kunnen laten aanpassen. De behandeling kan vanaf de leeftijd vanaf 12 jaar. Wel hebben kinderen onder de 18 jaar toestemming nodig van hun ouders.

Is een Teeth Whitening behandeling veilig?

Bij ons schoonheidsinstituut in Zwolle Zuid werken wij uitsluitend met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatenteerde Teeth Whitening formule. Deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden. Er zijn geen contra indicaties.

Wat is belangrijk na een Teeth Whitening behandeling bij Schoonheidsinstituut Allure?
Na een Teeth Whitening behandeling met onze unieke formule is het belangrijk om op te letten wat u de komende 24 uur eet en drinkt. De tanden zijn bevattelijker voor kleurstoffen (geen koffie, thee, rode wijn, cola of rode sauzen). Wij adviseren om de eerste drie uur na een Teeth Whitening behandeling alleen maar water of melk te drinken, dus eet vooraf!

Wil jij ook stralen? Maak dan snel een afspraak!