Prijs: € 89,95 | Duur: 45 minuten

Wil je ook weer witte schone tanden? Denk je na om je verkleurde tanden te laten bleken?

Bij Allure hebben wij daar een oplossing voor. Witte tanden horen bij een gezond en verzorgd uiterlijk. Door roken, eten en drinken verkleuren jouw tanden op den duur. De verkleuring, die je niet kunt wegpoetsen zit in jouw tanden en is plantaardig (koffie, thee, wijn etc.). Jouw glazuur is namelijk een fijnmazig raamwerk van heel minuscule gaatjes, waar deze plantaardige kleurstoffen langzaam indringen. De speciale gel van Teeth Whitening reageert alleen op plantaardige verkleuringen en zorgt ervoor, dat jouw tanden het licht niet langer absorberen maar juist terugkaatsen.


Omdat de gel alleen reageert op de plantaardige stoffen, is het volledig veilig voor jouw glazuur en tandbeen. Wij zijn gecertificeerd. Wij zijn getraind en weten precies hoe je jouw gebit veilig wit kunt maken en houden.

ER BESTAAN 2 SOORTEN TEETH WHITENING BEHANDELINGEN

Een Teeth Whitening behandeling bij de tandarts met 6 % waterstofperoxide. En een Teeth Whitening behandeling bij Schoonheidsinstituut Allure. Deze is zonder waterstofperoxide en met een uniek wereldwijd gepatenteerd Teeth Whitening gel. Dus veilig en niet schadelijk voor je glazuur en tandvlees in 25 minuten tijd.

DE METHODE

Wij zullen jou instrueren. Van te voren poetst je jouw tanden. Wij plaatsen een bitje met de gel in jouw mond. Het is belangrijk dat het bitje exact op jouw gebit aansluit. Dit om te voorkomen, dat de gel verdunt wordt met speeksel, waardoor de werking afneemt. De bitjes met de gel dien je 25 minuten te dragen, terwijl je onder de lamp zit. Bij erg verkleurde tanden is het soms nodig om de behandeling na twee maanden te herhalen. Vanaf twee dagen na de behandeling kun je eventueel gebruik maken van Teeth Whitening Powder. Hier poetst je jouw tanden mee.

VOOR EN NA DE BEHANDELING

HOE LANG BLIJVEN MIJN TANDEN WIT?

Uiteraard dringen plantaardige kleurstoffen in jouw tanden wanneer je gaat eten en drinken. Het verschilt per persoon, maar het resultaat blijft circa één tot vier jaar zichtbaar. Intussen tijd kun je, wanneer je dat wenst jouw tanden poetsen met Teeth Whithening Powder. Omdat de Teeth Whitening gel veilig is, kun je de procedure herhalen.

HOE LICHT WORDEN MIJN TANDEN?

Na een Teeth Whitening behandeling bij Allure, met onze unieke formule, kunnen jouw tanden 4 – 15 tinten lichter worden in slechts 25 minuten. De hoeveelheid tinten lichter is afhankelijk hoe erg ze verkleurd waren voor de behandeling. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

VOOR WIE IS DE TEETH WHITENING BEHANDELING GESCHIKT?

De Teeth Whitening behandeling is geschikt voor iedereen die zijn of haar eigen tanden heeft. Omdat de Teeth Whitening gel alleen reageert op de plantaardige verkleuringen van roken, eten en drinken, dien je er rekening mee te houden, dat kunstmateriaal – zoals bijvoorbeeld stifttanden of vullingen – niet wit worden. Dit kunstmateriaal kleurt het product wel weer terug naar de oorspronkelijke kleur, zoals die bij het plaatsen was. Mocht je het kunstmateriaal na die tijd lichter willen maken, dan zou je dat eventueel na de behandeling bij jouw eigen tandarts kunnen laten aanpassen. De behandeling kan vanaf de leeftijd vanaf 12 jaar. Wel hebben kinderen onder de 18 jaar toestemming nodig van hun ouders.

IS EEN TEETH WHITENING BEHANDELING VEILIG?

Bij ons schoonheidsinstituut in Zwolle Zuid werken wij uitsluitend met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatenteerde Teeth Whitening formule. Deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden. Er zijn geen contra indicaties.

Wat is belangrijk na een Teeth Whitening behandeling bij Schoonheidsinstituut Allure?
Na een Teeth Whitening behandeling met onze unieke formule is het belangrijk om op te letten wat je de komende 24 uur eet en drinkt. De tanden zijn bevattelijker voor kleurstoffen (geen koffie, thee, rode wijn, cola of rode sauzen). Wij adviseren om de eerste drie uur na een Teeth Whitening behandeling alleen maar water of melk te drinken, dus eet vooraf!

Wil jij ook stralen? Maak dan snel een afspraak!

Prijs: € 24,95

Wij leveren deze  Teeth Whitening Powder om je tanden blijvend wit te houden!

  • Zuiverende werking voor je tandvlees
  • Vermindert ontstekingen, vlekken en zorgt voor een frissere adem
  • Helpt bij het verwijderen van aanslag van o.a. koffie, thee en wijn
  • Gemaakt van fijngemalen zeeparels
  • 100% veilig voor tandvlees en glazuur
  • Binnen 4 poetsbeurten al zichtbaar resultaat
  • Ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden en gevoelig tandvlees
  • Gecertificeerd product
  • Aanbevolen gebruik: eenmaal daags