| | | | | Tarieven | Reviews | Cadeaubon

Wil je graag een acne behandeling boeken, omdat je last hebt van acne? Dat kan erg vervelend zijn. Vooral als je het al een lange tijd hebt en niet zo goed weet wat je kunt doen om het tegen te gaan. Geen zorgen: wij kunnen je altijd helpen! Schoonheidsinstituut Allure heeft veel ervaring en kennis. Ook op het gebied van acne behandelingen in Zwolle.

Verbeter jouw huid met cosmetische huidtherapie

Bij al onze diensten kunt je vertrouwen op onze vakkundige werkwijze. Je kunt kiezen voor een cosmetische behandeling, oftewel de Cenzaa cosmetische huidtherapie. Dit zorgt ervoor dat je jouw huid kunt verbeteren.

Wij zijn opgeleid om dit op de juiste wijze uit te voeren om zo specifieke huidproblemen of huidwensen op te lossen.

Acne behandeling in Zwolle bij Schoonheidsinstituut Allure

Een acne behandeling in Zwolle laat je niet door iedereen uitvoeren. Je wilt immers wel dat het op een goede manier wordt uitgevoerd. Het is per huidwens of –probleem wat voor een behandeling jouw huid ondergaat. Je kunt hierbij denken aan een enzymatische peeling, therapeutische massage, Alpha Hydroxy zuren en cosmedische producten.

Het doel is om ervoor te zorgen dat jouw huidprobleem wordt verminderd, wordt voorkomen of zelfs opgelost. Al na de eerste behandeling zul je verschil merken. Een frisse en gezonde huid!

Vergoeding

Je kunt hiervoor een vergoeding krijgen van jouw zorgverzekering, mits je daarvoor verzekerd bent.

Over Schoonheidsinstituut Allure

William en Saskia zijn de eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure. Beide hebben ze hun eigen specialismen. Saskia is een allround schoonheidsspecialisatie, medisch pedicure, huidcoach en meer.

  • Saskia kan huid- en voetproblemen in een vroeg stadium herkennen, zodat je het tijdig kunt oplossen en/of voorkomen.
  • William is sportmasseur en heeft veel kennis op het gebied van spieren, huid en botten.

Schakel onze hulp in en we vinden altijd de juiste oplossing, wat jouw probleem ook is. Dus ook bij acne problemen. Bij Schoonheidsinstituut Allure kun je altijd terecht en krijg je altijd het gewenste resultaat: een stralende, gezonde huid!

Maak online een afspraak voor een acne behandeling in Zwolle

Wil je bij ons komen voor een acne behandeling in Zwolle? Schoonheidsinstituut Allure staat voor je klaar! Neem contact met Schoonheidsinstituut Allure op, zodat we een afspraak kunnen plannen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 20674962. Daarnaast is het mogelijk ons contactformulier in te vullen. We verwelkomen jou graag in ons schoonheidsinstituut!

Naar de webshop