| | | | | Tarieven | Reviews | Cadeaubon

Prijs: € 59,50 | Duur: 50 minuten

Heerlijk ontspannen tijdens jouw zwangerschap? Kun je niet meer fijn op je buik liggen en wil je toch jouw rugspieren laten masseren?

TIP: Geniet van onze zwangerschapsmassage (hydrokussen-massage)

De zwangerschapsmassage is een full body (ontspannings)massage. Afhankelijk van jouw wens wordt de buik wel of niet gemasseerd. De massage versoepelt de spieren, stimuleert de bloedcirculatie en werkt zeer ontspannend. Je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt weer even helemaal tot rust.


Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kun je van deze massage gebruik maken. Vanaf dat moment kun je rugklachten en beenkrampen krijgen. Massage kan die klachten verlichten zodat je weer beter in je vel zit. In de laatste maanden van de zwangerschap past het lichaam zich in een korte tijd aan op de inmiddels snel groeiende baby. Dan kun je bekken- rug-, nek- en schouderproblemen gaan ondervinden.

De massage is er ook voor bedoeld om even rustig de tijd te nemen en stil te staan bij alle veranderingen in je lichaam en je zo meer en meer bewust te laten worden van het wondertje in je buik.

Massage resulteert in minder rugpijn, minder stress, beter slapen en minder complicaties tijdens de bevalling.

De massage wordt uitgevoerd op een hydrokussen. Dit is een soort waterkussen, gevuld met warm water en ingesmeerd met olie. Onze masseur kan zo de rug masseren terwijl jij zelf lekker op je rug kunt blijven liggen.

De zwangerschapsmassage is voor vrouwen met een gezonde zwangerschap.

Bij een aantal omstandigheden moet je voorzichtig zijn met massage of wordt het zelfs afgeraden. Breng de masseur altijd op de hoogte van gezondheidsklachten en overleg bij twijfel eerst met je verloskundige of gynaecoloog of je veilig gemasseerd kunt worden. Doe dit in ieder geval bij:

Een hoge bloeddruk, trombose, hartklachten, spataderen, extreme vermoeidheid, misselijkheid en medicijngebruik. Overleg met je gynaecoloog is zeker nodig als er verhoogd risico is op een miskraan, vroeggeboorte of het loslaten van de placenta. Uiteraard zijn de algemene contra-indicaties ook hier van toepassing.

Naar de webshop