| | | | | Tarieven | Reviews | Cadeaubon

Schoonheidsinstituut Allure in Zwolle Zuid staat al ruim 23 jaar voor onderscheidende kwaliteit, vakmensen en specialisaties. De eigenaren Saskia en William Hilhorst gaan voor een professionele werkwijze en zijn meesters in het creëren van een prettige, persoonlijke sfeer. Juist deze combinatie maakt schoonheidsinstituut Allure uniek.

Bij Allure staan jouw wensen en behoeften centraal; je kunt er altijd rekenen op tijd en aandacht. Wij helpen je om samen huidproblemen snel & effectief op te lossen en de gezonde huid verder te verbeteren. Dat is onze passie! Onze missie is om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. Ieder product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen en mannen die het beste willen voor hun huid. Zo kunnen we samen werken aan maximale huidverzorging en huidverbetering. Ons doel is om samen met jou het hoogst haalbare resultaat te bereiken die direct voel- en zichtbaar zijn en je te laten genieten van de behandelingen en onze producten (deze zijn vrij van parabenen, sulfaten, derivaten, isopropleen, glycol, formaldehyde, minerale oliën en parfum). Dit alles leidt tot een bewezen resultaat! Met onze kennis en passie voor het vak geven wij graag een goed en eerlijk advies over een behandeling. Daarnaast geloven we dat effectieve, huidverbeterende behandelingen hand in hand gaan met een intens wellness gevoel en hebben hiervoor mooie behandelingen ontwikkeld. Ons Team bestaat uit meerdere specialisten met ieder hun eigen vakgebied.

Schoonheidsinstituut Allure draagt de keurmerken ANBOS, Provoet, Procert, NVCG en NGS, welke staan voor professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Tevens zijn wij GGD gecertificeerd voor Permanente Make-up. Door het volgen van trainingen en opleidingen zorgen wij er voor dat de kennis van ons team up-to-date blijft en bent u bij ons als Allround Schoonheidsspecialiste, Medisch Pedicure, Huidcoach, Sportmasseur en Cosmetisch Arts in goede handen.

Van voelbare ontspanning tot zichtbare oplossingen… bij Schoonheidsinstituut Allure in Zwolle Zuid is zowel de vrouw als de man aan het juiste adres. Het is fijn om er binnen te stappen!

Ons Team

Ons team bestaat uit meerdere specialisten met ieder hun eigen vakgebied. We stellen ons graag aan jou voor:

Saskia Hilhorst

Allround Schoonheidsspecialiste, Medisch Pedicure, Skintherapist

Zo’n 25 jaar geleden ben ik heel enthousiast als jonge Schoonheidsspecialiste begonnen. Later ben ik mij op vele vlakken gaan specialiseren o.a. als Allround Schoonheidsspecialiste, Skin Therapist, Medisch Pedicure en nog veel meer. Dit houdt in, dat ik goed in staat ben (vroegtijdig) huid-, en voetproblemen te signaleren en jou hierover te informeren.

Mijn passie voor het vak is inmiddels uitgegroeid naar een professioneel instituut met een heel breed assortiment aan specialisaties. Het deskundig informeren en adviseren aan de klant is een passie voor mij. Ik geniet ervan wanneer klanten tevreden en met een mooi resultaat de deur uitgaan. Daarnaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen. Samen zetten we ons iedere dag weer vol overgave in.

Bij Schoonheidsinstituut Allure staan klantbeleving en kwaliteit voorop. Een klant moet zich er altijd welkom voelen én kunnen rekenen op een uiterst deskundige aanpak. Mijn doel is er sowieso nog eens 25 jaar bij te doen! Een gezellige salon, waar klanten graag komen!”

William Hilhorst

Erkend Sportmasseur, Wellnessmasseur

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het opleidingsinstituut sportmassage Noord Oost Nederland.

Ik ben enthousiast in mijn werk. Dit komt doordat ik enerzijds de mensen het stukje ontspanning en verzorging kan bieden dat in ons drukke bestaan hard nodig kan zijn. En anderzijds kan ik door mijn, tijdens de opleiding opgedane kennis over de huid, spieren en botten, mensen goed adviseren zodat specifieke huid-, en spierproblemen aangepakt kunnen worden.

Ik doe mijn werk met veel passie en liefde. Belangrijk vind ik het luisteren naar de klant, naar wat de wensen zijn en daar aan te voldoen, zodat ze met een glimlach naar buiten gaan!
Verder is masseren echt een passie voor mij, en ik vind het fijn dat ik mezelf hierin mag en kan ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen.

En wat Schoonheidsinstituut Allure verder nog zo bijzonder maakt, naast het feit dat we vooruitstrevend zijn en kwaliteit hoog in het vaandel dragen, is de gemoedelijke sfeer en gezelligheid! Het is fijn te zien dat onze locatie deze sfeer zo goed uitstraalt, het is een totale feel good beleving!

Martine Korevaar

Cosmetisch Arts

Al van jongs af aan ben ik al bezig met esthetiek ofwel mooie dingen. Ik hou van interieur inrichting, fotografie, schilderen, beeldhouwen en tekenen. Zaken waar oog voor detail en fijngevoeligheid van belang zijn…
Net als in mijn werk…

Ik kijk met een esthetisch oog naar jouw gezicht en de behandelingsmogelijkheden die daarbij passen. Een natuurlijk resultaat staat hierbij op de eerste plaats. Ik zal je dan ook eerlijk en oprecht adviseren. Ik ben gespecialiseerd in het 3-dimensionaal behandelen van een gezicht. Hierbij kijk ik welke veranderingen in de loop der tijd hebben plaatsgevonden. Vervolgens bepaal ik hoe ik deze zo goed en mooi mogelijk kan herstellen. Zo ontstaat een mooi en natuurlijk resultaat.

Ik ben in 1997 ‘met lof’ afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, studierichting Geneeskunde. Na 2 jaar ervaring in binnen- en buitenland heb ik mij gespecialiseerd in Bedrijfsgeneeskunde. Na 15 jaar actief te zijn als bedrijfsarts zocht ik een nieuwe uitdaging; om die reden ben ik in 2013 gestart met de opleiding tot cosmetisch arts. Deze unieke opleiding heb ik begin 2015 als een van de eersten in de Benelux succesvol afgerond. Ik ga graag naar lezingen, demonstraties op mijn vakgebied om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), het keurmerk voor cosmetisch artsen in Nederland.

Naar de webshop