| | | | | Tarieven | Reviews | Cadeaubon

Je kunt snel en gemakkelijk een afspraak inplannen via ons online afspraak systeem. Snel en handig zonder wachttijden aan de telefoon! Lukt het je niet om een afspraak te maken of heb je vragen, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen (06-20674962) of via het contactformulier onderaan de pagina.

Nieuwe klant?

Ben je nog niet eerder als klant geweest en wil je een gezichtsbehandeling inplannen, dan adviseren wij je om de kennismakingsbehandeling (evt. met producten) te boeken. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van jouw huidtype en huidconditie, welke verzorging je huid nodig heeft en bespreken we eveneens jouw verwachtingen en wensen.

TIP: Via het reserveringssysteem kun je alleen afspraken inboeken op tijdstippen die minimaal 24 uur in de toekomst liggen. Wil jij een massage op kortere termijn, stuur dan een berichtje naar ons via 06-23759828.

LET OP! Je ontvangt na het boeken een email met de bevestiging van de gemaakte afspraak. Mocht je binnen 15 minuten geen email hebben ontvangen, probeer het dan opnieuw of neem dan a.u.b. contact met ons op.

Afspraak maken

 

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Bij Schoonheidsinstituut Allure werken wij uitsluitend op afspraak. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit minimaal 48 uur van te voren te melden aan ons. Je kunt dan jouw afspraak annuleren of verzetten zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Dit kan telefonisch of via ons online afspraaksysteem. Je zult begrijpen dat het erg vervelend is voor ons instituut als de klant de afspraak niet nakomt of vergeet.

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met onze annuleringsvoorwaarden. Indien je niet minimaal 48 uur van te voren jouw afspraak hebt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de volledige (behandelings-) kosten aan jou door te berekenen.

Wij vertrouwen op jouw begrip!

Naar de webshop