| | | | | Tarieven | Reviews | Cadeaubon

Hoe zorg je voor een structurele verbetering van jouw huid? Welke producten kun je gebruiken en in welke volgorde en hoe vaak? Want een stralende gezonde huid dat is toch wat je wilt!

Bij Allure helpen we je om samen huidproblemen snel & effectief op te lossen en de gezonde huid verder te verbeteren. Dat is onze passie! Onze missie is om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. Ieder product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen en mannen die het beste willen voor hun huid. Zo kunnen we samen werken aan maximale huidverzorging en huidverbetering. Ons doel is om samen met jou het hoogst haalbare resultaat te bereiken en je te laten genieten van de behandelingen en producten. Dit alles leidt tot een bewezen resultaat! Daarnaast geloven we dat effectieve, huidverbeterende behandelingen hand in hand gaan met een intens wellness gevoel.

Geen huid is gelijk. Iedere huid beschikt over een eigen natuurlijke kracht, heeft haar eigen gevoeligheid en sterke en minder sterke eigenschappen. Het is belangrijk om te weten waar jouw huidtype behoefte aan heeft om jouw gezichtsverzorging daar zorgvuldig op af te stemmen. Investeren in de juiste verzorging is belangrijk om je huid naar het juiste level te krijgen, maar welke verzorging past er nu perfect bij jouw huid?
 

KIES EEN BEHANDELING NAAR AANLEIDING VAN JOUW HUIDTYPE/ HUIDCONDITIE:

 

KIES EEN BEHANDELING NAAR AANLEIDING VAN JOUW HUIDPROBLEEM

 

KIES VOOR VERVEN WENKBRAUWEN/WIMPERS; HARSEN; EPILEREN/HARSEN WENKBRAUWEN LOS OF GECOMBINEERD IN EEN BEHANDELING

 

Bij Allure helpen we je graag met het bereiken van een optimaal resultaat voor jouw huid. Maar hoe doen we dat dan?

TIP! Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen. Jouw huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen. Alleen een huid verbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg.

Gebruik dagelijks de Kalahari producten volgens het door ons besproken plan, zodat jouw huid optimaal verzorgd wordt en maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer je naast de ‘buitenkant’ ook je ‘binnenkant’ verzorgt met gezonde voeding, zul je zien dat jouw huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt!

HUID EN PRODUCTEN

Gebruik je het verkeerde product, dan heeft dat soms pijnlijk zichtbare gevolgen voor de huid. Zo wordt een droge huid trekkerig en schilferig van een lotion die bestemd is voor een vette huid en krijgt iemand met een vette huid (meer) pukkeltjes en verstopte poriën onder een laag crème voor de droge huid. Alle innovatieve werkstoffen uit de lijn van Kalahari, waarvan we weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Deze werkstoffen respecteren de natuurlijke functies van de huid en worden zo samengesteld dat het risico op allergieën geminimaliseerd wordt. In tegenstelling tot vele dagelijkse producten ontstond Kalahari niet als resultaat van een commercieel initiatief, maar uit een passie om mensen te helpen. Kalahari producten bevatten geen: Parfum, Parabenen, Sulfaten, Derivaten, Isopryleen Glycol, Formaldehyde of Minerale Oliën.

VERANDERING IN HUIDCONDITIE

Daarnaast kunnen medicijngebruik, weersinvloeden en seizoenswisselingen jouw huidconditie (tijdelijk) veranderen. Ontdek hieronder welk huidtype jij hebt.
Voordat wij aan een gezichtsbehandeling beginnen beoordelen wij bij elk bezoek jouw huid vooraf d.m.v. een huidanalyse. Daarnaast geven wij advies en tips mee voor het gebruik van de producten thuis, waardoor je altijd zeker bent dat je de juiste producten voor jouw huid gebruikt. Want alleen met een goede samenwerking (bij ons de behandeling en thuis het gebruik van de producten) kom je daar waar je wezen wilt:

ER ZO LANG MOGELIJK JONG EN MOOI UITZIEN!

 

Welke producten voor jou geschikt zijn?

Laat ons je adviseren!

Neem contact op

Naar de webshop