| | | | | Tarieven | Reviews | Cadeaubon

Gezichtsbehandeling in Zwolle

Wilt je een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling in Zwolle ondergaan? Bij Schoonheidsinstituut Allure weet je zeker dat je aan het goede adres bent voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling. Wij hebben veel ervaring op het gebied van gezichtsbehandelingen. Schoonheidsinstituut Allure is je graag van dienst bij bijvoorbeeld harsen, epileren, verven van jouw wenkbrauwen en/of wimpers en overige behandelingen. Zo kunnen we jou ook helpen bij een bindweefselmassage, acne behandeling en het verwijderen van bindweefselwratjes (steelwratjes) en couperose. Het is maar net wat je wilt en waar je behoefte aan hebt. Misschien wilt je gebruik maken van een van onze gelaatsbehandelingen. Bij Schoonheidsinstituut Allure kun je rekenen op onze vakkundige mensen, ervaring en diverse specialisaties zoals High IPL ontharing en een acne behandeling. Bovendien hebben we altijd een combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid, zodat er een prettige sfeer is.

Uw wensen en behoeftes staan altijd centraal bij Schoonheidsinstituut Allure. Daar kun je op rekenen!

Gezichtsbehandeling bij Schoonheidsinstituut Allure

Zoals toegelicht kunnen wij jou van dienst zijn voor een heerlijke huidverbeterende gezichtsbehandeling in Zwolle. Wil je een gelaatsbehandeling? Zo kun je kiezen voor onze ‘moments’ behandeling. Dit is een 90 minuten durende behandeling, waarbij jouw gelaat, nek en decolleté wordt gemasseerd door middel van een massage met Indiase invloeden. Een masker voedt jouw huid met de juiste ingrediënten. Erg belangrijk! Wij weten goed hoe we jou moeten helpen met de juiste gezichtsbehandeling eventueel aangevuld met een fruitzuurbehandeling of bindweefselmassage. Daarnaast kun je ook kiezen voor een gezichtsbehandeling van 70, 80 of 90 minuten.

Combineer de gezichtsbehandeling met een andere schoonheidsbehandeling

Over ons Schoonheidsinstituut

De eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure zijn William en Saskia. Saskia is een allround schoonheidsspecialisatie, medisch pedicure, huidcoach en meer. Bovendien kan Saskia huid- en voetproblemen herkennen in een vroeg stadium. Daarnaast is William gespecialiseerd als sportmasseur. Hij heeft veel kennis omtrent spieren, huid en botten. Bij Schoonheidsinstituut Allure weet je altijd zeker dat je op de juiste wijze wordt geholpen en dat je altijd het gewenste resultaat krijgt.

Maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling!

Wilt je bij ons komen voor een gezichtsbehandeling in Zwolle of voor iets anders? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen plannen. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken via 06 2067 4962. Daarnaast is het mogelijk om online een afspraak te maken of de contactformulier in te vullen. We zien je graag in onze schoonheidsinstituut!

Naar de webshop