| | | | | Tarieven | Reviews | Cadeaubon

KIES EEN LOS ONDERDEEL OF COMBINEER HEM IN EEN BEHANDELING

 

Bij Allure helpen we je graag met het bereiken van een optimaal resultaat voor jouw huid. Maar hoe doen we dat dan?

TIP! Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen. Jouw huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen. Alleen een huid verbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg.

Gebruik dagelijks de Kalahari producten volgens het door ons besproken plan, zodat jouw huid optimaal verzorgd wordt en maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer je naast de ‘buitenkant’ ook je ‘binnenkant’ verzorgt met gezonde voeding, zul je zien dat jouw huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt!

HUID EN PRODUCTEN

Gebruik je het verkeerde product, dan heeft dat soms pijnlijk zichtbare gevolgen voor de huid. Zo wordt een droge huid trekkerig en schilferig van een lotion die bestemd is voor een vette huid en krijgt iemand met een vette huid (meer) pukkeltjes en verstopte poriën onder een laag crème voor de droge huid. Alle innovatieve werkstoffen uit de lijn van Kalahari, waarvan we weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Deze werkstoffen respecteren de natuurlijke functies van de huid en worden zo samengesteld dat het risico op allergieën geminimaliseerd wordt. In tegenstelling tot vele dagelijkse producten ontstond Kalahari niet als resultaat van een commercieel initiatief, maar uit een passie om mensen te helpen. Kalahari producten bevatten geen: Parfum, Parabenen, Sulfaten, Derivaten, Isopryleen Glycol, Formaldehyde of Minerale Oliën.

VERANDERING IN HUIDCONDITIE

Daarnaast kunnen medicijngebruik, weersinvloeden en seizoenswisselingen jouw huidconditie (tijdelijk) veranderen. Ontdek hieronder welk huidtype jij hebt.
Voordat wij aan een gezichtsbehandeling beginnen beoordelen wij bij elk bezoek jouw huid vooraf d.m.v. een huidanalyse. Daarnaast geven wij advies en tips mee voor het gebruik van de producten thuis, waardoor je altijd zeker bent dat je de juiste producten voor jouw huid gebruikt. Want alleen met een goede samenwerking (bij ons de behandeling en thuis het gebruik van de producten) kom je daar waar je wezen wilt:

ER ZO LANG MOGELIJK JONG EN MOOI UITZIEN!

Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons!

Maak nu een afspraak Bel voor een afspraak

Naar de webshop