Woon je in de omgeving van Zwolle en ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Zwolle? Dan ben je bij Schoonheidsinstituut Allure aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met diverse behandelingen. We weten precies hoe we jou verder kunnen helpen. Ervaar het zelf en kom naar de schoonheidssalon in Zwolle. Door de juiste behandeling zit je weer lekker in ujouw vel.

Schoonheidsspecialiste Zwolle

Saskia Hilhorst is de schoonheidsspecialiste in Zwolle. Ze heeft veel passie voor haar vak. Zij geeft je dus graag de schoonheidsbehandeling die je wenst. Doordat zij allround schoonheidsspecialiste is, kan ze verschillende schoonheidsbehandelingen uitvoeren. Heb je interesse in wenkbrauwen epileren in Zwolle, of is een pedicure meer wat voor jou? Deze schoonheidsspecialiste in Zwolle helpt jou graag verder. Ze voert de vele behandelingen met veel passie uit.

Mijn passie voor het vak is inmiddels uitgegroeid naar een professioneel instituut met een heel breed assortiment aan specialisaties

Gezichtsbehandelingen

Onze huidcoach voert graag gezichtsbehandelingenuit die jouw huid verbeteren.

Permanente make-up

Dankzij permanente make-up hoef jij je niet meer op te maken, maar zie jij er toch altijd verzorgd uit. Dit bespaart je veel tijd. Daarnaast heb je nooit meer last van uitgelopen make-up.

Tanden witten

Zijn jouw tanden door de jaren heen wat geler geworden en wil je jouw tanden witten? Kom dan naar de schoonheidssalon in Zwolle! Onze schoonheidsspecialiste in Zwolle zorgt er voor dat jouw tanden weer prachtig wit worden.

Wenkbrauwen epileren Zwolle

Wil je jouw wenkbrauwen laten epileren bij dit schoonheidsinstituut? Jouw wenkbrauwen bepalen voor een groot deel jouw gezicht. Daarom is het belangrijk om ze goed in model te brengen. Onze schoonheidsspecialiste in Zwolle zorgt er met veel passie voor dat jouw wenkbrauwen weer mooi in model zijn.

Massage

Iedereen heeft wel eens last van vermoeide spieren. Dankzij een massage van onze schoonheidssalon in Zwolle kun je je heerlijk ontspannen. We bieden jou meerdere behandelingen aan die jouw lichaam weer energie geven.

Botox

Heb je kraaienpootjes, een fronsrimpel, bunny lines of een voorhoofdrimpel? Een botox behandeling in Zwolle kan een groot verschil maken. Ook wanneer je last hebt van overmatige transpiratie biedt botox uitkomst.

Fillers

Dankzij fillers krijgt jouw gezicht meer volume. Je kunt jouw jukbeenderen, wallen onder de ogen, de neus-lippen plooi en nog veel meer gebieden laten behandelen met fillers.

HIPL ontharen

Met behulp van HIPL ontharen kun je definitief afrekenen met ongewenste haargroei.

Harsen

Verwijder overtollig of ongewenste haargroei. Haren die middels harsen in Zwolle worden verwijderd, blijven langer weg.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen stopt de groei van ongewenste haren. Door middel van een stroomstoot worden het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor stopt de groei van de haren.

Pedicure Zwolle

Het is heel belangrijk om jouw voeten goed te onderhouden middels een pedicure in Zwolle. Heb je last van een droge huid, kloven op de hiel of heb je pijnlijke eeltplekken met likdoorns? Onze schoonheidsspecialiste in Zwolle helpt je graag van jouw vervelende problemen af. Daarnaast voorziet ze jou ook van advies over voetverzorgende producten. Tijdens een (medische) pedicure helpt onze schoonheidsspecialiste in Zwolle jou van jouw voetproblemen af. Heb je last van een branderig gevoel bij het lopen? Of heb je ingegroeide teennagels? Wij kunnen je snel van deze en nog meer voetproblemen verlossen.

Pedicure diabetische voet

Voor een diabetische patiënt is het onderhouden van de voeten zeer belangrijk. Wij verzorgen jouw voeten graag middels een Pedicure diabetische voet.

Pedicure reumatische voet

Tijdens een pedicure behandeling van een reumatische voet gaan we gepast te werk. We weten immers dat we zacht te werk moeten gaan.

Maak een afspraak bij onze schoonheidssalon in Zwolle

Ben je enthousiast geworden over de behandelingen die onze schoonheidsspecialiste in Zwolle bij je kan uitvoeren? Maak dan een afspraak voor het ondergaan van een heerlijke behandeling! Onze schoonheidsspecialiste zorgt er graag voor dat je door de juiste behandeling weer goed in jouw vel zit. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.